Michelle Bedrup

”HÄSTARNA FINNS MED MIG I VARJE ANDETAG”

Jag är den som rider- samt har hand om den dagliga hanteringen av hästarna i verksamheten. Jag har framgångsrikt visat ponnyn Tick Tick Boom på 4.års kvalitén vilket resulterade i en finalplats i championatet. Jag har även visat halvblodshingst på treårstest som blev klass 1.

Jag började rida på ridskola vid 6 års ålder och har därefter hunnit med ett flertal egna- och foderhästar genom åren. Så som många andra hästtjejer började även jag som hoppryttare och hann tävla hoppning upp t.o.m 115cm innan jag fann dressyren.

”NÄR MIN HOPPHÄST SKADADE SIG, FANN JAG DRESSYREN”

Det var när min tävlingshäst i hoppning skadade sig och jag stod utan någon ridbar häst som jag fastnade för dressyren. Jag var då 17.år gammal och kom i kontakt med en dressyrhäst som jag fick rida och lära mig på. Att få börja på en så välutbildad häst som det var är jag väldigt tacksam, jag fastnade och har sen aldrig gått tillbaka till hoppningen. Jag har startat dressyr upp t.o.m MsvB.

34723672_375696719606007_3024573449390522368_n

”UNGHÄSTAR UTVECKLAS VARJE DAG, DET GÖR ARBETET MED DEM SÅ ROLIGT”

De senaste åren har jag endast ägt föl/unghästar och har då fått lägga tävlandet åt sidan några år medan jag väntat på att de ska bli tillräckligt gamla och redo. Jag satsar nu på att komma ut på tävling igen med mina hästar och klättra i klasserna. Men första målet är unghästchampionaten och att ha några riktigt roliga unghäst år.

Jag har även ett stort avelsintresse, något som gjort att jag är engagerad i styrelsen för SWB Malmöhus samt satsar på en egen uppfödningsverksamhet för att ta fram gångartshästar för framtiden.