34774066_375689816273364_4239007857862770688_nTA CHANSEN ATT SYNAS!

Jag kan nu erbjuda en unik chans att visa upp Ditt företag på bästa sätt!

Genom att synliggöra och exponera Ditt företag för potentiella kunder ökas chansen till expansion och nya kunder, det är något Du inte vill missa.

Jag kan erbjuda dig marknadsföring genom att exponera ditt företags logga på mina olika plattformar. På min hemsida kan jag förutom loggan, även erbjuda utrymme för en presentation av företaget samt länk till eventuell hemsida/sociala medier. Jag kan även erbjuda marknadsföringsutrymme via mina sociala medier (facebook och instagram).

 

Mina sociala medier och min hemsida är alla nystartade och jag har en ständigt ökande antal visningar och följare, något som bara kommer fortsätta öka. Jag har även det unika samarbetet med en proffsfotograf som står för mitt bildmaterial, något som gör att ditt företag och dina produkter visas upp på bästa sätt, professionellt och vackert.

Utöver detta finns chansen att synliggöras ytterligare via t.ex. logga på utrustning och hästlastbil. Detta är något som gör att företaget synliggörs på tävlingar, stora publika evenemang, ute på vägarna och än mer via bilder på sociala medier.

Ser fram emot att höras så vi kan diskutera fram en lösning som lyfter fram ditt företag på bästa sätt!

DENNA CHANS VILL DU INTE MISSA!