Till salu

PETRIE OLYMPIC DRESSYRSTÖVLAR

6831952434

Ett par svarta Petrie Olympic dressyrstövlar säljes då de blivit för stora för mig. Strl 39, 47cm höga och 38cm runt vaden.

De är väldigt välskötta, alltid putsade med anpassad skokräm samt alltid förvarade i stövelväska och med stövelstöd.

Sparsamt använda, endast haft dem på träning och tävling men inte alls många gånger.

Nypris; 5.699:-

PRIS; 2.900:-

 


HÄSTTRANSPORT TILL SALU!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Silverfärgad hästtransport av märket Atec och modellen Olympialine XL.
Otroligt sparsamt använd och i väldigt fint skick, årsmodell 2007. Transporten besiktigades utan anmärkning den 1/11-17 och skall inte besiktigas igen förens 30/9-19.

En stor, rymlig transport med bra packutrymme, ljus och går oerhört stadigt på vägen. Hög lastvikt, får lasta hela 1160kg (totalvikten är 1990kg), den går även att typa upp för att få ännu högre lastvikt samt att typa ned till lägre totalvikt.

Både gardin och lucka medföljer så du själv kan välja vad du vill ha i bak.
Transporten är extrautrustad med kamera + specialgjort hösegel som medföljer. Transporten har öppningsbara fönster, foderbord + lampa i fram, gummimattor på både golv och väggar. Det är AluProtec golv i den.

Mellanväggen tas snabbt ut ifall du vill köra utan mellanvägg, bommar fram och bak. Stor sadelkammare som är rymlig och utrustad med 2 sadelhängare, 2 tränshängare och en spegel.
Både sommar och vinterdäck medföljer, så även lås.

Säljes endast pga att jag köpt lastbil.

PRIS; 49.000:-

 


KONTAKTFORMULÄR

Är du intresserad av en häst eller vara som är till salu här, alternativt intresserad av en häst som inte är utlagd för försäljning? Använd nedanstående formulär.