TA CHANSEN ATT STÅ UPPSTALLAD I ETT STALL UTÖVER DET VANLIGA!

Från sommaren 2019 planerar jag att kunna erbjuda ett begränsat antal boxplatser för uthyrning med service utöver det vanliga! Hör av dig redan nu ifall Du är intresserad och vill vara säker på att få en boxplats.

OM STALLPLATSEN

Jag tar en grundkostnad där anläggningens alla faciliteter ingår samt alla fordringar och in-/utsläpp, alla dagar i veckan, året om. Utöver grundkostnaden så betalar hästägaren endast för det som hästen förbrukar av foder och strö samt de övriga tjänster som hästägaren önskar hjälp med.

Självfallet får Du ta egen tränare till anläggningen, meddelar man detta i god tid så kan man få stänga banan/ridhuset för att vara helt ifred under sin träning, självklart utan extra kostnad.

LÄS MER OM ANLÄGGNINGEN HÄR

VEM HYR JAG UT TILL?

På anläggningen finns allt från unghästar till hingstar vilket gör att jag endast hyr ut till dig som är över 16år. Jag ser att Du är tävlingsryttare och intresserad av att stalla upp din häst på en anläggning med fantastiska förutsättningar. Du är noggrann, hästvan och vet att tävlingsstall har andra rutiner än vanliga inackorderingsstall.

Detta stall passar Dig som har ett fullbokat liv eller bara vill fokusera på din egen ridning när Du är i stallet och inte vill lägga din tid på allt runtomkring.

De dagar Du inte har möjlighet att komma ut så ser jag självklart till att din häst får röra på sig så som Du vill. Det finns inga begränsningar för vad jag kan erbjuda, vi utformar tillsammans en stallplats efter just dina behov.

Jag tar emot ponny som storhäst, unghäst som äldre häst, ston, valacker och även hingstar.

Det enda jag vill att Du ska hjälpa till med, är att t.ex ta någon fodring vid de mycket få tillfällen jag är bortrest, utöver det så sköter jag alltid allting.


ÄR DU INTRESSERAD AV EN STALLPLATS?

Kontakta mig via nedanstående formulär.